Sfârșit de an

E vremea mesajelor de toate tipurile cu sănătate și belșug, e vremea urărilor copiate de la alții, impersonale și transmise mai mult din obligație socială decât din pur sentiment sărbătoresc. Dar e și vremea unor noi începuturi când de la anu´ nu mai fumez, nu mai plâng de ciudă, o să merg la sală, o să mănânc mai puțin, o să …și nu o să mai…

Dar înainte de a începe cu ceea ce va fi, să ne uităm un pic la ceea ce a fost. La ce s-a întâmplat în timpul scurs până la 31 decembrie. Ce împliniri și dezamăgiri am avut, cât am crescut și ce am realizat nou până acum, ce am făcut altfel decât până acum și ce am mai adăugat în tolba experienței. Să ne gândim și la persoanele noi pe care le-am cunoscut și care vrând, nevrând ceva au adus nou în viața noastră. Fiecare nou intrat în viața noastră aduce cu el automat ceva ce nouă ne lipsește. Așa că bine-veniți să fie noii veniți!

A fost și un an cu dureri necesare care duc până la urmă la modificări în profilul nostru psihologic. Dar și un an cu mici bucurii care adunate contribuie și ele la modificări în ADN-ul carismatic al fiecăruia.

Și cât de mândrii suntem de noi pentru ceea ce facem și am făcut!!

Ce îmi doresc și vă doresc și vouă este să fim contemporani cu noul an, să fim prezenți în viața noastră și să nu fim doar simpli spectatori ai propriei vieți, să avem curaj și atitudine să o înfruntăm și să participăm la fiecare moment al ei așa cum știm mai bine.

Vă las pentru că merg repede să îmi fac bagajul pentru noul an! Revelioniți-vă cum se cuvine!

Lasă un răspuns