Negativ-a

Născută la malul mării (nu pe mal), într-o zi frumoasă de iunie, și crescută bine, dar fix atât cât trebuie. Pe nume Patricia

Am început cu aparat dentar și ochelari de vedere, dar și cu simpatia pentru desen și lucru manual, geografie, apoi pentru limba română, gramatică, limbile străine ca în final să ajung la cifre.

Ca școlire…greu am mai dus-o. Ocupată mai mult de 20 de ani cu studiul…și încă nu am terminat. Am început cu Jurnalistica – presă scrisă, am schimbat-o pe Litere- filologie, ca să ajung după 30 de ani să o iau de la zero cu contabilitatea și finanțele. Când ajung la 40 vă voi spune prin ce zonă oi mai fi.

Îmi plac analizele, de aceea am trecut de la socio-politic (le-am schimbat repede), la analize literare, gramaticale (erau favoritele mele), ca acum să mă ocup de cele financiare (sunt favoritele mele). Și nu am de gând să mă opresc doar la atât.

Fiecare deceniu din viața mea ar putea avea o temă de dezvoltare. Nu sunt multe (deceniile), dar sunt diametral opuse (și dacă stau să rumeg mai bine diametral e prea mult). Dar îmi place.

Acum e era negativelor în culoare. Pentru că îmi place și fotografia. Dar și pentru că sunt negativa din spatele acestor rânduri. O negativ-ă colorată (dar nu de culoare).

De mică am fost învățată să mulțumesc pentru orice, așa că acum MULȚUMESC!

3 comentarii la „Negativ-a

  1. JC

    Mi-a plăcut mult fraza “Acum e era negativelor în culoare. Pentru că îmi place și fotografia. Dar și pentru că sunt negativa din spatele acestor rânduri. O negativ-ă colorată (dar nu de culoare).”
    M-am îndrăgostit de ea! Şi eu mă simt colorată, ca să spun aşa…

    Răspunde

Lasă un răspuns